Activiteiten > Gietasfaltwerken

Gietasfaltwerken

Gietasfaltherstellingen

Onze wegenploegen komen de herstellingen uitvoeren met een CE-gecertificeerde gietasfaltsmeltketel op maat van de opdracht (verwerkingscapaciteit/dag: ca. 1 tot 10 ton gietasfalt). Het gietasfalt wordt vanaf de asfaltplant gebruiksklaar en op giettemperatuur tot op de werf aangevoerd. Het gietasfalt is COPRO-gecertificeerd. We voeren de werken uit volgens de regels van de standaardbestekken van de wegenbouw en/of de bijzondere bestekken van de werf.

Offerte aanvragen
Gietasfalt voor voetpaden en watergreppels

Het gietasfalt dat we gebruiken voor voetpaden en/of watergreppels is COPRO- gecertificeerd. We voeren de werken uit volgens de regels van de standaardbestekken van de wegenbouw en/of de bijzondere bestekken van de werf.

Offerte aanvragen
Gietasfalt als bescherm- en/of rijlaag voor op parkeerdaken

Het gietasfalt dat we gebruiken als bescherm- en/of rijlaag op parkeerdaken is COPRO-gecertificeerd. We voeren de werken uit volgens de technische voorschriften van het WTCB en/of de bijzondere bestekken van de werf.

Offerte aanvragen
Gietasfalt tussen rails

Het gietasfalt dat we gebruiken tussen rails is COPRO-gecertificeerd. We voeren de werken uit volgens de regels van de standaardbestekken van de wegenbouw en/of de bijzondere bestekken van de werf.

Offerte aanvragen
Gietasfalt voor het opgieten van (brede) voegvullingen

Brede voegen en voegvullingen van 40 tot 80 mm voeren we uit met een speciaal type gietasfalt dat COPRO-gecertificeerd is. We doen dit volgens de regels van de standaardbestekken van de wegenbouw en/of de bijzondere bestekken van de werf.

Offerte aanvragen