Mobilmat n.v.

Pathoekeweg 400
BE-8000 Brugge

Tel.: +32 50 320570
E-mail: info@mobilmat.be

BTW BE 0431.057.310

 

Mobilmat n.v. - Pathoekeweg 400, BE-8000 Brugge - Tel.: +32 50 320570 - E-mail: info@mobilmat.be - BTW BE 0431.057.310

 
 
 
 
 

GEKLEURD WEGDEKSYSTEEM

Het gekleurd wegdeksysteem met een hoge wrijvingsweerstand (op basis van polymeerharsen) bestaat uit een 2-componenten gemodificeerd bindmiddel en een natuurkleurig of gekleurd kwartsaggregaat. Deze steenslag is bedekt met een slijtvast bindmiddel voor een lange levensduur en kleurvastheid.

Het gekleurd wegdeksysteem wordt voornamelijk toegepast om:

  • de zwakke weggebruiker te beschermen d.m.v. een duidelijke inkleuring van kritische verkeerspunten zoals oversteekplaatsen voor voetgangers of fietsers, uitgangen van scholen en ziekenhuizen,…;
  • parkeerplaatsen voor mindervaliden, fiets- en wandelpaden te accentueren;
  • fietssuggestiestroken en verkeerstafels te creëren;
  • de aanduiding te versterken van gevaarlijke verkeerspunten zoals kruispunten, rotondes en oversteekplaatsen.

Tevens draagt het gekleurd wegdeksysteem d.m.v. zijn frisse kleuren bij tot een aantrekkelijk straatbeeld en een verfraaiing van de omgeving.

Fietssuggestiestrook in okerkleurig kwartsaggregaat. Fietssuggestiestroken in okerkleurig kwartsaggregaat. Fietssuggestiestroken in natuurkleurig kwartsaggregaat. Oversteekplaats voor voetgangers in groen kwartsaggregaat. Verkeerstafel met oversteekplaats in rood kwartsaggregaat aan schoolingang. Fietspad in natuurkleurig kwartsaggregaat. Fietspad in natuurkleurig kwartsaggregaat. Fietsoversteekplaats in rood kwartsaggregaat. Parkeerplaatsen voor mindervaliden in blauw kwartsaggregaat. Fietssuggestiestroken in natuurkleurig kwartsaggregaat.
Verkeerstafel aan spoorwegovergang in okergeel kwartsaggregaat. Verkeerstafel in groen kwartsaggregaat aan schoolingang. Fietspad in rood kwartsaggregaat op rotonde.